Story

Om belasting van flora en fauna tegen te gaan is The Cool Dude van mening dat nieuw hout inkopen niet de oplossing is.
Daarin tegen heeft The Cool Dude als streven al zijn producten te maken van tweedehands materialen en lokale middelen. Dit hout in: Tafels worden 2e, 3e of 10e hands opgekocht van Hollandse eigenaren. Zodra er weer een stuk of 4 tafels beschikbaar zijn rijdt The Cool Dude met een bus heel Nederland door om in één keer alle tafels op te halen. Minder belasting voor het milieu!
De tafels worden gedemonteerd, gezaagd, geschaafd en verwerkt tot nieuw meubelen of tijdelijk gestald in afwachting van haar bestemming.
En, om het nog lokaler te maken dan lokaal werkt The Cool Dude zijn tafels af met lijnzaadolie van Oliemolen de Passiebloem te Zwolle!
Ook knapt The Cool Dude graag uw tafel op. Heeft u een massief houten tafel staan waar u niet van af wil maar deze past niet meer qua design in uw interieur, neem dan contact op met The Cool Dude om te kijken of wij hier weer iets moois van kunnen maken.

Voordelen van het kopen van een meubel bij The Cool Dude;
Afgestudeerd als ontwerpend meubelmaker op het Cibap
Circulair, verantwoord en eerlijk product
Een lokaal en uniek product
Gegarandeerde kwaliteit met levenslang behout, elke tafel kan gerestaureerd worden zonder daarvoor de tafel te moeten slopen